Αρχική Σελίδα

Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Intradin καθιερώθηκε το 1994 ως εξερευνητής στη βιομηχανία υλικού. Μέχρι σήμερα, Intradin έχει εξελιχθεί για να είναι καταρτισμένος κατασκευαστής του εξελίκτρου μανικών & σκοινιού, εξοπλισμός λίπανσης και εξοπλισμός μεταφοράς καυσίμων στην παγκόσμια αγορά. Η επιχείρηση προσφέρει τις λύσεις μιας ποικιλίας για αυτοκίνητο, το στόλο, τη γεωργία, τη μεταλλεία και τις βιομηχανικές ανάγκες.

 

Το Intradin εντοπίζει δύο βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη Σαγκάη & Huzhou, Κίνα που έχουν ένα ευρύ φάσμα των εξοπλισμών παραγωγής και των περιεκτικών εξεταστικών μεθόδων για να εξασφαλίσουν τα υψηλού επιπέδου υποχωρητικά προϊόντα.

 

Δεδομένου ότι μια επικυρωμένες επιχείρηση, ένα σχέδιο προϊόντων Intradin, μια κατασκευή και μια υπηρεσία συμμορφώνονται με τα πρότυπα του ISO 9001:2008, όλα τα προϊόντα πρέπει να ξεπεράσουν την ποιοτική δοκιμή 100% συμπεριλαμβανομένης της διάστασης, χημικός, μεταλλουργικός, μηχανικός, φυσικός και της αντοχής.

 

Με την υψηλή κοινωνική ευθύνη, η επιχείρηση επίσης έχει περάσει το σύστημα διαχείρισης ISO14001 περιβάλλοντος: 2004 και υγιεινής & ασφάλειας της εργασίας σύστημα διαχείρισης.

 

Για να βελτιστοποιήσει το κέρδος του πελάτη, Intradin παρέχει περιορισμένες την έτη εξουσιοδότηση 1-3 και την ασφάλεια ευθύνης προϊόντων US$2,000,000 παγκοσμίως.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

  • 1994 μορφή Ταϊπέι Intradin από τους πρόσφατους πτυχιούχους MBA 

  • 1994 Intradin από την επιχείρηση εμπορικών συναλλαγών έναρξης Dalian Κίνα στην ηπειρωτική χώρα της Κίνας

 

  • 1997 μηχανήματα Intradin (Σαγκάη) που ιδρύονται για να αναπτύξουν την ικανότητα κατασκευής

 

  • 2005 κατασκευασμένη νέα δυνατότητα στη Σαγκάη & τα μηχανήματα Intradin οργάνωσης (Qingdao)

 

  • 2010 οργάνωση μηχανημάτων ακρίβειας Intradin (Huzhou) για να ενισχύσει την ικανότητα κατασκευής ακρίβειας
     
video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Kitchener

Αριθμός Υπαλλήλων : 500~700

Ιδρύθηκε Έτος : 1994

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Πιστοποιήσεις